toggle menu
30 mars 2018

Nu är det snart bara två månader kvar innan årets häftigaste vecka drar igång. En del känner ni igen men vi har också kryddat med några nyheter. Fortsätt att följa oss på hemsidan och Facebook för nu kommer det hända saker varje vecka, ända fram till invigningen.

Ladda även ner vår app Karlskoga Motorsportvecka så får ni alla nyheter, arenor, program och ändringar direkt i mobilen både innan och under veckan.

 

LEKLAND PÅ NÄSET

En nyhet är ett gigantiskt lekland vid Näset fredag till söndag. Massor av hoppborgar, bumperballs, vattenbollar och det häftigaste av allt, en nästan 100 m lång hinderbana. En del av hoppborgarna, vattenbollarna och en 35 m lång hinderbana kommer även att finnas i centrum under onsdagen och under KarlskogaFesten på torsdagen.

Om man har motorpass så är dessa aktiviteter gratis under hela veckan men man kan också lösa dagspass. Även barn upp till 12 år måste ha motorpass eller lösa dagspass.

 

VELODROMLOPPET GRAND PRIX 15-17 JUNI

Karlskoga Motorstadion och Karlskoga Motorförening arrangerar tillsammans med Racing Historiska Klubben Velodromloppet på Karlskoga Motorstadion den 15-17 Juni 2018 och även i år genomförs tävlingen tillsammans Motorsportveckan.

Racen är en succé och drar massor med tävlande och publik. Nu jobbar vi för att få allt på plats för årets Velodromlopp GP. Klart är att det blir Sveriges största Racinghistoriska tävling med race, utställningar och MC uppvisningar av riktiga racehojar. Extra kul är att den internationella serien Formel Junior år tillbaka!

HELIKOPTERFLYGNING ÖVER KARLSKOGA

Under de tidigare Motorsportveckorna har helikopterrundflygning varit ett populärt inslag och vi kör detta även i år. Under lördagen så beger man sig till gräsplanen närmast Hembygdsgården där start och landning sker


Här presenteras våra partners
Vill du också bli en partner?

Huvudpartner

Karlskoga Kommun

Mediapartners

NWT

Grafisk partner

Karlskoga Webbyrå

Guldpartners

Silverpartners

Visit Karlskoga Degerfors logoKarlskoga Näringsliv & Turism AB logoHebab logoAlfred Nobels Björkborn logo

Bronspartners

Övriga partners

Karlskoga Motorsportvecka © 2019